onsdag 13 februari 2013

Vila i frid - dag för dag... den trettonde februari

Wow wow wow! Jag hade definitivt fel. Men ändå inte. Och det var nog flera av er som satte kaffet i halsen efter dagens läsning. Hur ska det gå? Varför gjorde hen det? Det har har jag ännu inte listat ut. The end is near, my friends!

Och så bra hon är på att skriva! Det där med "drömmen" i början och sen slutet på den här delen... rysligt bra tycker jag. Och jag vet att mina inlägg är sjukt kryptiska nu men jag vill verkligen inte spoila nåt för er som inte läst boken än. 

Och yay för Josefin - you go 
girl!
Här är övriga inlägg i serien:
Vila i frid - dag för dag... den sjunde februari
Vila i frid - dag för dag... den åttonde februari
Vila i frid - dag för dag... den nionde februari
Vila i frid - dag för dag... den tionde februari
Vila i frid - dag för dag... den elfte februari
Vila i frid - dag för dag... den tolfte februari
Vila i frid - dag för dag... den trettonde februari
Vila i frid - dag för dag... den fjortonde februari
Vila i frid - dag för dag... två veckor senare
Vila i frid - dag för dag... efteråt

Vill du hänga på eller läsa boken någon annan gång finns den att köpa här:
[adlibris pocket] [adlibris inbunden] [bokus pocket] [bokus inbunden]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...