måndag 4 februari 2013

Vila i frid - dag för dag... dagen innan.

Imorgon kommer jag att, tillsammans med många fler tror jag, börja läsa Sofie Sarenbrants tredje deckare, Vila i frid. Inget konstigt med det kanske men tanken är att den ska läsas i realtid! Den börjar nämligen utspela sig den femte februari. Och det är precis så att jag hinner läsa ut den innan semestern. Det ska bli kul och jag hoppas att fler hänger på. Jag tror att det kommer komma mer info på Sofies facebooksida...


6 kommentarer:

 1. Åh vilken kul idé! Hade jag läst hennes andra bok och hade denna skulle jag lätt hängt på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är fristående tror jag och den finns i pocket! Häng på vettja!

   Radera
 2. Men detta har jag missat ju. Hmmm. Kanske en snabb omplanering är på sin plats.

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Eller hur! Det är ju ett superkul sätt att läsa en bok!!!

   Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...