måndag 23 juni 2014

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken fanns det inget inlägg. Jag är helt säker på att det uteblivna blogginlägget beror på att jag var så rusig av boken. För den är så bra! Och jag vet inte vad mer jag ska skriva för jag är fortfarande rusig när jag tänker på den. Men vi får lära känna Eleanor och Park i vartannat kapitel. Eleanor är ny i stan och hennes hemförhållanden är inte vad man skulle kalla tip top. Hon är lite speciell, på många sätt, och har svårt att smälta in och få kompisar. Men så hamnar hon bredvid Park på skolbussen och livet vänds upp och ner. Det är något med Eleanor som lockar honom, väcker något hos honom. De blir vänner och mer därtill.

Jag tycker så himla mycket om Eleanor & Park. Jag vet inte vad mer jag ska skriva. Jag läste den på en dag och tårarna sprutade på slutet. Men åh i vilket fall som helst måste du läsa den!Originaltitel: Eleanor & Park
Författare: Rainbow Rowell
Språk: Svenska
Originalspråk: Engelska
Sidor: 330
Genre: Roman, YA
Utgivningsår: 2014
Förlag: Berghs (recex)
Format: Danskt band
ISBN: 978-91-502-2033-9

3 kommentarer:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...