måndag 23 juni 2014

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken fanns det inget inlägg. Jag är helt säker på att det uteblivna blogginlägget beror på att jag var så rusig av boken. För den är så bra! Och jag vet inte vad mer jag ska skriva för jag är fortfarande rusig när jag tänker på den. Men vi får lära känna Eleanor och Park i vartannat kapitel. Eleanor är ny i stan och hennes hemförhållanden är inte vad man skulle kalla tip top. Hon är lite speciell, på många sätt, och har svårt att smälta in och få kompisar. Men så hamnar hon bredvid Park på skolbussen och livet vänds upp och ner. Det är något med Eleanor som lockar honom, väcker något hos honom. De blir vänner och mer därtill.

Jag tycker så himla mycket om Eleanor & Park. Jag vet inte vad mer jag ska skriva. Jag läste den på en dag och tårarna sprutade på slutet. Men åh i vilket fall som helst måste du läsa den!Originaltitel: Eleanor & Park
Författare: Rainbow Rowell
Språk: Svenska
Originalspråk: Engelska
Sidor: 330
Genre: Roman, YA
Utgivningsår: 2014
Förlag: Berghs (recex)
Format: Danskt band
ISBN: 978-91-502-2033-9

7 kommentarer:

 1. Den här verkar så mysig!

  SvaraRadera
 2. Jag har också nyss läst och ÄLSKADE den. Nya The fault in Our Stars, så bra är den.

  SvaraRadera
 3. I was surfing net and luckily ran over this site and discovered exceptionally intriguing stuff here. Its truly enjoyable to peruse. I delighted in a considerable measure. A debt of gratitude is in order for sharing this superb data.
  Wants to know about Freddie Prinze Jr net worth? Click Here To read latest article.

  SvaraRadera
 4. Garmin Express with the location and not missing through most of the devices manufactured for functioning with the help of the Global Positioning Technology (GPS). It will help in avoiding traffic and the usual hurry that the user might encounter while travelling. Maximum of the times Garmin Express is not limited to tell the time. We are available 24x7!

  SvaraRadera
 5. You can quickly and effectively resolve any issues with the FuboTV if you perform specific essential steps accurately. Read the blog to know the vital steps to troubleshoot fubo.tv/activate problems. I genuinely had a great time examining your blog. I found this as a valuable and interesting post, so I think it is useful and knowledgeable.this is a magnificent blog blog.

  SvaraRadera
 6. FuboTV is the high-quality stay TV streaming provider for various reasons. You have a full choice of plans that covers all of the channels you will need. Live sports activities is included appreciably with matters like the NBA League Pass and the Pac 12 Network and Big Ten network. You additionally get all of the preferred indicates to consist of fact suggests with matters like Bravo, TLC, E and different outstanding channels. fubo Tv activate code

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...