måndag 23 juni 2014

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken fanns det inget inlägg. Jag är helt säker på att det uteblivna blogginlägget beror på att jag var så rusig av boken. För den är så bra! Och jag vet inte vad mer jag ska skriva för jag är fortfarande rusig när jag tänker på den. Men vi får lära känna Eleanor och Park i vartannat kapitel. Eleanor är ny i stan och hennes hemförhållanden är inte vad man skulle kalla tip top. Hon är lite speciell, på många sätt, och har svårt att smälta in och få kompisar. Men så hamnar hon bredvid Park på skolbussen och livet vänds upp och ner. Det är något med Eleanor som lockar honom, väcker något hos honom. De blir vänner och mer därtill.

Jag tycker så himla mycket om Eleanor & Park. Jag vet inte vad mer jag ska skriva. Jag läste den på en dag och tårarna sprutade på slutet. Men åh i vilket fall som helst måste du läsa den!Originaltitel: Eleanor & Park
Författare: Rainbow Rowell
Språk: Svenska
Originalspråk: Engelska
Sidor: 330
Genre: Roman, YA
Utgivningsår: 2014
Förlag: Berghs (recex)
Format: Danskt band
ISBN: 978-91-502-2033-9

7 kommentarer:

 1. Den här verkar så mysig!

  SvaraRadera
 2. Jag har också nyss läst och ÄLSKADE den. Nya The fault in Our Stars, så bra är den.

  SvaraRadera
 3. Shop long two piece prom dress and gowns for your prom or pageant at Promdresshut.com. Two-piece homecoming party dresses and 2-piece cocktail party dresses.

  SvaraRadera
 4. I was surfing net and luckily ran over this site and discovered exceptionally intriguing stuff here. Its truly enjoyable to peruse. I delighted in a considerable measure. A debt of gratitude is in order for sharing this superb data.
  Wants to know about Freddie Prinze Jr net worth? Click Here To read latest article.

  SvaraRadera
 5. When it comes to streaming, I have explored a lot of devices. But I have never come across a product like Roku. It is fabulous and more dynamic in design. The shape resembles a Pen drive yet it could bring you loads of Entertainment. The features of the Roku player are pretty decent and especially the enhanced voice search is what impressed me the most. Visit Roku.com/link website to know more.

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...