fredag 8 februari 2013

Vila i frid - dag för dag... den åttonde februari

Idag är det den åttonde februari och nu har jag spenderat morgonen med bland andra Nils Wedén. Vd för Yasuragi och un petit svin. Eller det kanske var för hårt. Men jag ger inte mycket för män som inte bryr sig om sin familj. Han verkar även tycka bra synd om sig själv. Jag återkommer i fallet.

Det som fastnar hos mig är syskonrelationen mellan Emma och Josefin. I did not see that coming. Eller borde jag? I vilket fall så är den i allra högsta grad ansträngd. I just den här delen av boken kan jag inte göra annat än att hålla på Josefin. Men det kanske ändras?

Utredningen börjar i varje fall ta fart och nu ser Emma Sköld och hennes kollegor händelserna på Yasuragi som mer än bara circumstantial och startar en omfattande utredning. Nu ska det lyftas på varje sten för att hitta den som bragt offren om livet. Jag är spänd och nyfiken och kan inte gissa något ännu - hur går det för er andra som realtidsläser?


Här är övriga inlägg i serien:
Vila i frid - dag för dag... den sjunde februari

Vill du hänga på eller läsa boken någon annan gång finns den att köpa här:
[adlibris pocket] [adlibris inbunden] [bokus pocket] [bokus inbunden]

2 kommentarer:

 1. Jag blev också lite överraskad av syskonen, det är kul :)

  Jag har absolut ingen aning om vem som gjorde det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag brukar vara bra på att gissa vem mördaren är...

   Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...