torsdag 7 februari 2013

Vila i frid - dag för dag... den sjunde februari


Idag väljer jag att irritera mig på Anita Dahlqvist i inläggsserien om Vila i frid. Vilken jävla kärring hon är mot Josefin. Och vilka krav hon ställer. Att hon inte skäms. Visserligen betalar de för det (antar jag) men det skadar ju aldrig att vara lite ödmjuk. Vilket hon i dagens första kapitel visar att hon INTE är, se sidan 121. Men visst, hon kan inte ha det lätt alla gånger. Att vara andrahandsvalet som allt som oftast blir förbisedd pga av jobbet eller frun. Stefans jobb och fru alltså.

Och Josefin sen. Jag hade i höstas en period där jag kände mig stressad och utarbetad och osäker på mitt karriärval. Då sa jag till mig själv att om det inte passar måste du ju göra något åt det. Precis det vill jag säga, nej skrika, till Josefin. GÖR NÅT ÅT DIN SITUATION, MÄNSKA!!! Hon verkar ju sjukt kompetent och borde kunna ro hem ett annat jobb. Om inte annat kan hon försöka skaffa något provisoriskt under tiden, kanske plugga, medan hon letar efter det hon verkligen vill göra. För det funkar ju inte att vara så deprimerande osäker, ledsen och arg hela tiden. Nej, jag hejar på Josefin. Kom igen tjejen, jag vill se en förändring innan boken är slut!


Här är övriga inlägg i serien:
Vila i frid - dag för dag... den sjätte februari

Vill du hänga på eller läsa boken någon annan gång finns den att köpa här:
[adlibris pocket] [adlibris inbunden] [bokus pocket] [bokus inbunden]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...