torsdag 14 februari 2013

Månadens förlag: en tävling i kärlekens tecken


Bild lånad från Harlequins facebooksida.

Självklart ville månadens förlag, Harlequin, vara med och tävla ut just kärlek så här på Alla hjärtans dag! Och det är inte vilken vinst som helst... Fyra hemliga böcker ligger i potten och de kan bli dina! Men det är inte allt. Nu är det så att alla fyra böckerna innehåller minst två romaner vilket innebär att du totalt vinner nio (9) romaner! Det är inte illa det! Och som om inte det var nog kommer jag att fylla ut din vinst med kärlek i form av choklad!

Om just nu vill vinna denna maxade kärleksbomb vill jag att du lämnar en kommentar där du berättar vilken som är din favorit-kärleksroman! Senast lördag den 16/2 vill jag ha din kommentar. Dagen efter presenteras vinnaren!

Lycka till!

Observera att vinsten skickas ut tidigast vecka 10 pga semesterresa.

10 kommentarer:

 1. Åh, roligt utmaning! Den allra bästa kärleksromanen enligt mig är Gone with the Wind av Margaret Mitchell. Visst det är en tegelsten på 1400+ sidor men när jag hade läst sista sidan ville jag bara läsa mer :)

  SvaraRadera
 2. Min absoluta favorit är Anna Karenina. Livet är inte bara lycklig kärlek och det här är en av få klassiker jag faktiskt läst av glädje, och inte bara för att man "ska" ha läst klassiker.

  SvaraRadera
 3. Vår favorit blir Stolthet och fördom, ingen tvekan om saken!

  SvaraRadera
 4. Men oj vilket kalas du ställer till det med!

  När jag vill läsa något med kärlek läser jag någon av Sophie Kinsellas fristående böcker, det är alltid en söt kärlekshistoria som innehåller mycket skratt!

  Glad alla hjärtans dag på dig Tess! :)

  SvaraRadera
 5. Min favoritromans är absolut den mellan Heatcliff och Cathy i Wuthering Heights. Det är en sådan passionerad berättelse på både gott och ont. Det är inget krimskrams eller beklädda meningar, det är rått och fullkomligt uppslukande, om än tragiskt. Fantastiskt helt enkelt.

  SvaraRadera
 6. Min favoritbok på temat kärlek är Jag, En av David Levithan. Roligt med tävling!

  SvaraRadera
 7. Min favorit är Jane Eyre. Detta fula och vresiga par som tillsammans blir så vackra. Länge leve Kärleken!

  SvaraRadera
 8. Jag vill vara med! Min favoritkärleksroman är "Förr eller senare exploderar jag", vilken kanske inte i första taget tas som en kärleksroman. Läser man den (vilket man absolut borde göra!) inser man dock att den innehåller kärlek till både en nära vän, familjen och framför allt livet. Underbar bok!

  SvaraRadera
 9. Min favoritbok i kärlek är just nu Maken av Gun-Britt Sundström. Den visar på hur komplicerat just kärlek kan vara.

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...