måndag 11 februari 2013

Vila i frid - dag för dag... den elfte februari

Oj oj oj, nu börjar det bli lite action. På flera olika sätt. Det börjar även bli svårt att skriva de här små inläggen utan att spoila för mycket. Men jag kan säga att Peters beteende bekräftas än en gång: han bryr sig om sin familj och vill finnas där för dem samtidigt som han mest är på sin egen sida. Josefin pratar ut hos mamma och får en annan syn på hennes och Emmas gräl. Jag tycker personligen att tanken (ni som läser vet vad jag menar) borde slagit henne tidigare. Även om man inta kan ta det ena eller det andra för givet så borde det har funnits i hennes huvud vid ett eller flera tillfällen. Och speciellt när det gäller ens syster. Jag och min syster pratar om allt och jag skulle definitivt veta om hon hade sådana problem. Men visst, alla är ju olika och det är ju ett känsligt ämne att prata om.

Jag är fortfarande inne på samma mördare och inget i dagens kapitel varken förändrar eller bekräftar detta... Men åh vad jag vill läsa vidare!!!


Här är övriga inlägg i serien:
Vila i frid - dag för dag... den sjunde februari
Vila i frid - dag för dag... den åttonde februari
Vila i frid - dag för dag... den nionde februari
Vila i frid - dag för dag... den tionde februari
Vila i frid - dag för dag... den elfte februari
Vila i frid - dag för dag... den tolfte februari
Vila i frid - dag för dag... den trettonde februari
Vila i frid - dag för dag... den fjortonde februari
Vila i frid - dag för dag... två veckor senare
Vila i frid - dag för dag... efteråt

Vill du hänga på eller läsa boken någon annan gång finns den att köpa här:
[adlibris pocket] [adlibris inbunden] [bokus pocket] [bokus inbunden]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...