fredag 19 juli 2013

För dig blottad av Sylvia Day

Jag plöjde ju igenom Sylvia Days historiska romance-romaner (Älska och Synda) på ett litet kick och blev så glad när Norstedts skickade För dig blottad. Här har Day flyttat fokus till modern tid och hakar på Fifty shades-trenden. Eva träffar på mångmiljonären Gideon som, likt den manliga huvudpersonen i i föregående nämnda bok, har ett mörkt förflutet som påverkar hans liv mer än han vill tro. Och Eva, som egentligen bara vill vara vanlig och inte daltad av sin mamma och rika styvfar. Som sagt, kvinna möter man och de inleder ett förhållande som är passionerat men också ganska destruktivt. Hett sex, kärlek, svek - you name it.

Jag tycker att den liknar Fifty shades ganska mycket men boken har ändå något eget, och det måste vara att Sylvia Days sätt att skriva kanske passar mig bättre... Om jag älskade Synda och Älska då gillar jag Crossfire-serien ganska mycket. Och jag vill definitivt veta vad som kommer att hända med Eva och Gideon. 


Originaltitel: Bared to you
Serie: Crossfire #1
Författare: Sylvia Day
Språk: Svenska
Sidor: 322
Genre: Erotica, Roman
Utgivningsår: 2012
Förlag: Norstedts
Format: Danskt band
ISBN: 978-91-1-305121-5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...