fredag 19 juli 2013

Betvingade av Simona Ahrnstedt

"Simona Ahrnstedt är tillbaka med en ny flämtande historisk romance-roman där vi får följa riddaren Markus Järv och stormannadottern Illiana Henriksdotter i en passionerad och vild kärlekshistoria som utspelar sig i medeltidens Sverige. Av en olyckshändelse, eller ja rent av ungdomligt slarv och dumhet, förväxlas Illiana med en kvinna som ska ge Markus en natts njutning. Markus inser att det bästa är att föra tillbaka henne till hennes fina familj men stöter snart på problem.
Så börjar Illiana och Markus ödesmättade kärlekshistoria kantad av tornerspel, intriger, riddare, maktkamper och inte minst passion och syndigt begär. Jag får inte nog av berättelsen och det går undan i bladvändningen. Det är fartfyllt och känslorna jag får är allt ifrån pirr i magen av kyssar fulla av begär till spänningen som hela tiden hänger i luften. När boken är slut vill jag bara ha mer av kärlekshistorian mellan Illiana och Markus. Mer mer MER! Ahrnstedt har återigen lyckats få läsaren att inse att romance-genren är här för att stanna!"
Så skrev jag i Betvingade-tävlingen som jag gick och vann för snart ett år sedan. Kruxet var ju att recensionen skrevs innan boken släppts. Och nu när jag läst den tänker jag - fan vad bra jag är! För recensionen är klockren - och boken är mycket, mycket, mycket bra! Så jag lämnar det där. Simona Ahrnstedt är en författare att räkna med och jag kommer att läsa ALLT hon någonsin skriver. Punkt.


Titel: Betvingade
Författare: Simona Ahrnstedt
Språk: Svenska
Sidor: 359
Genre: Roman, Romance
Utgivningsår: 2012
Förlag: Damm förlag
Format: Inbunden
ISBN: 978-91-7351-745-4

2 kommentarer:

  1. Jag läste ut den idag och tyckte faktiskt att den var bättre än De skandalösa. De skandalösa var min första bok av Simona som jag läste för någon vecka sedan och så hade jag Betvingade oläst i bokhyllan. Men håller med dig kommer läsa allt av henne och måste omedelbart få tag i hennes debut.

    SvaraRadera
  2. Jag läste Simonas debutroman, men sen glömde jag helt bort henne! Har läst flera blogginlägg om denna boken och om De skandalösa på sista tiden. MÅSTE verkligen läsa dem!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...