lördag 20 september 2014

Inför Bokmässan 2014

Efter förra årets no-show är det i år äntligen dags för ett tvådagars besök på Bokmässan. Hur underbart? Jag ska dit med jobbet båda dagarna men på olika uppdrag. Torsdagen kommer jag att gå Skolspåret och har hittat en del seminarier att gå på. Fredagen startas på skolan där jag jobbar med pedagogisk frukost och sedan buss till Göteborg. Den dagen tänker jag mest ta som den kommer, kika i montrar, köpa böcker, dela ut visitkort och förhoppningsvis spana på författare, bokbloggare och annat löst folk. Och passande nog är det bokcirkelträff hos mig på kvällen!

Det blir en synnerligen bra vecka nästa vecka!

2 kommentarer:

  1. Åh, hade varit kul att säga hej! Jag kommer också vara där tors-fre! :)

    SvaraRadera
  2. Jag är också där tors-fre, än så länge helt oplanerad :-) Kanske ses vi?

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...