söndag 6 april 2014

PåsksemesterläsningPrecis som för så många andra i #boblmaf är det ett kritiskt moment att åka på semester. Läsningen ska planeras utifrån resans längd, väskstorlek, humör, väder, vikt på böckerna etc etc osv osv. Inte helt lätt med andra ord. Jag ska vara iväg i en vecka. Sist jag var på solsemester en vecka läste jag 7 böcker. Så färre kan jag väl ändå inte packa, eller? Man kan ju inte heller räkna med en sån där bytesbokhylla på hotellet fast å andra sidan läser jag på engelska och det borde ju gå att få tag i böcker om det krisar ...

Jag tänker att vi kör en vanlig, hederlig räck upp handen-röstning fast på digitalt vis. Så rösta nedan på de böcker du anser måste med i resväskan! Jag sammanställer på torsdag.

Semesterläsningskandidater - vilka välja?
  
pollcode.com free polls 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...