söndag 6 april 2014

Jag läser, alltså finns jag ... eller?

Så är det ju. Eller hur! Jag läser alltså, finns jag. Även om det är så att jag har lyckats med en all time low genom att endast krysta ur mig ett ynka inlägg under mars månad. ETT INLÄGG. Och inte något intressant heller utan en tunn, liten månadsrapport. Fy skäms. Men till mitt försvar har det varit en fruktansvärd månad, i alla fall när det kommer till TID. Jag har haft extremt mycket på mitt day job men även fullt upp med mitt egna företag. Det har varit sjukdom och VAB, utbildningar och nationella prov i en salig blandning. Men nu syns ljuset i slutet av tunneln och det är bara en vecka kvar till påsklovet!

Men läst, det har jag gjort. Och alltså finns jag. Det är allt som räknas, inte sant? Marsläsningen blev en blandad kompott av sorgliga livsöden, grammatik, intressanta syskonförhållanden och narcissistiska ungdomar. Så gott som bra läs alla sju.

Nu lovar jag att jag ska bättra mig framöver. Det ska bli fler recensioner, fler inlägg, mer kommunikation med er och annat kul. Kanske några filmade inlägg och en ny bookshelf tour (det var längesen sist). Filurar på inlägg om bokcirkeln jag är med i och mer om den litteratur jag använder i undervisningen. Och tänk, det är inte långt kvar till sommarlovet. Då måste jag ju planera den lååånga obligatoriska semesterläsningslistan och kanske läsa in mig lite på Warszawa pga weekendresa dit i juni.

Men hörrni, jag tror nog det kan rassla till här inne redan idag. Håll ögonen öppna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...