måndag 7 april 2014

Bokpalt + Pocketlover


Jag fick i helgen den stora äran att vara med och prata böcker i den utomordentligt braiga podcasten Bokpalt. Varje vecka blir vi serverade bokprat och det är två mycket fina grabbar, Rasmus och Tobias, som ger oss det. Deras samtal är lättillgängliga, underhållande och smarta och jag slänger mig över varje nytt avsnitt. Nu kom då stunden då jag alltså blev tillfrågad att vara med. Jag blev givetvis superglad men samtidigt fruktansvärt nervös. Jag har aldrig pratat officiellt om böcker förr (förutom möjligtvis på Bokmässan 2012 när jag höll i författarsamtal och så). Men efter en snabb omläsning av den aktuella boken, Jag ska egentligen inte jobba här av Sara Beischer, kändes det ändå som att det nog skulle gå ganska bra ändå. Förutom att jag skrattar halva tiden så tror jag att jag gjorde ganska bra ifrån mig ...*

Boken är riktigt, riktigt bra och ni kan läsa min recension från 2011 här. Och ni kan bör måste lyssna på avsnitt 17 av Bokpalt ft. Pocketlover och glöm inte att börja prenumerera på Bokpaltarnas podcast via iTunes. Lämna gärna en kommentar när ni lyssnat, det är kul med lite feedback (läs beröm, älsk, gull)! Passa även på att gilla våra Facebook-sidor: [Bokpalt] [Pocketlover]

Hepp!*Jag fick nog lite mersmak, hade jag bara haft tiden skulle jag lätt startat en egen bokpodd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...