söndag 23 februari 2014

Om att vilja vinna en gnuggis...

För första gången är jag med i en tävling om en bok men inte för bokens skull. Bokpalt tävlar ut ett exemplar av Garp och hans värld i nyutgåva med supercoolt omslag. Man får också med en gnuggtatuering. Boken har jag faktiskt redan, men gnuggisen - det är den jag är ute efter... Hon är knäpp, tänker ni nu. Vill hon inte ha bokjäveln? Nu är det så här att jag är ute efter gnuggisen för att kunna vara med i en annan tävling där man kan vinna en riktigt tatuering. Så jag tänker så här: om de fina Bokpaltarna väljer mig som vinnare (trots min lama motivering) ger de ju mig möjligheten att vinna en annan finfin vinst. Hey - de kan till och med ge boken till en annan vinnare. Delad glädje är dubbel glädje... eller nåt.

SEN SKULLE DET VISST VARA NÅT MED VERSALER OCH FJÄSK OCH SÅ <3 <3 <3 

2 kommentarer:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...