måndag 10 februari 2014

Dag 15 – Favoritkaraktär: manlig/Dag 16 – Favoritkaraktär: kvinnlig

Bild hittad här.

Okej, favoritkaraktärer. Jag älskar Harry Potter och han kan ju tänkas vara en favorit. Men han slås nog av en del andra, typ Travis i Beautiful Disaster pga att jag har en major crush i honom. Men vi får inte glömma Augustus Waters. Åh åh åh - Gus! Han måste ju vara den finaste killen någonsin. (Pratade precis med en elev som storgrät - hon hade kommit till kapitel 21 i Förr eller senare... Ja ni fattar ju!).

När det kommer till kvinnliga favoritkaraktärer måste jag nog säga Katniss Everdeen. Och Hermione Granger. Och Deuce i Enclave som jag läser just nu. Jäkligt riviga, starka tjejer som inte. tar. nån. skit. 


2 kommentarer:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...