Dag 15 – Favoritkaraktär: manlig/Dag 16 – Favoritkaraktär: kvinnlig

februari 10, 2014

Bild hittad här.

Okej, favoritkaraktärer. Jag älskar Harry Potter och han kan ju tänkas vara en favorit. Men han slås nog av en del andra, typ Travis i Beautiful Disaster pga att jag har en major crush i honom. Men vi får inte glömma Augustus Waters. Åh åh åh - Gus! Han måste ju vara den finaste killen någonsin. (Pratade precis med en elev som storgrät - hon hade kommit till kapitel 21 i Förr eller senare... Ja ni fattar ju!).

När det kommer till kvinnliga favoritkaraktärer måste jag nog säga Katniss Everdeen. Och Hermione Granger. Och Deuce i Enclave som jag läser just nu. Jäkligt riviga, starka tjejer som inte. tar. nån. skit. 


You Might Also Like

2 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)