Vi måste prata om Lang Leav!

februari 12, 2014


Herrejävlar - jag är helt blown away av denna människas förmåga att uttrycka sig i ord och bild. Lang Leav. Hon sätter ord på i stort sätt allt jag känner eller någon gång har känt och kanske till och med saker som jag kommer känna i framtiden. Det är helt underbart! Små korta dikter med så enormt mycket innehåll. Mycket kärlek och en del smärta. Har någon annan läst? Vad tycker ni? Jag tycker att det är smått magiskt i all sin enkelhet och vanlighet. Det är inga speciella händelser eller ovanliga känslor som speglas. Helt enkelt bara sådant som de allra flesta upplevt. Som jag älskar detta! Jag kommer med all säkerhet att återkomma till denna briljans. Under tiden ger jag er "Art and books" - berättelsen om mitt (och ert, #boblmaf) liv:


Och för allt detta underbara, briljanta, magiska har jag en fd elev att tacka. Du vet vem du är - och du är helt underbar du också!

You Might Also Like

5 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)