onsdag 12 februari 2014

Vi måste prata om Lang Leav!


Herrejävlar - jag är helt blown away av denna människas förmåga att uttrycka sig i ord och bild. Lang Leav. Hon sätter ord på i stort sätt allt jag känner eller någon gång har känt och kanske till och med saker som jag kommer känna i framtiden. Det är helt underbart! Små korta dikter med så enormt mycket innehåll. Mycket kärlek och en del smärta. Har någon annan läst? Vad tycker ni? Jag tycker att det är smått magiskt i all sin enkelhet och vanlighet. Det är inga speciella händelser eller ovanliga känslor som speglas. Helt enkelt bara sådant som de allra flesta upplevt. Som jag älskar detta! Jag kommer med all säkerhet att återkomma till denna briljans. Under tiden ger jag er "Art and books" - berättelsen om mitt (och ert, #boblmaf) liv:


Och för allt detta underbara, briljanta, magiska har jag en fd elev att tacka. Du vet vem du är - och du är helt underbar du också!

7 kommentarer:

 1. Stort tack för tips! Låter definitivt som något för mig.

  SvaraRadera
 2. Så härligt att få en sån läsupplevelse!

  SvaraRadera
 3. Du är taggad! :-)

  http://ugglanoboken.blogspot.se/2014/02/fem-fragor-om-bockerna-i-min-bokhylla.html

  SvaraRadera
 4. En sån underbar dikt, tack för tipset :-)

  SvaraRadera

 5. Thanks in favor of sharing such a fastidious opinion, paragraph is good, thats why i have read it fully yahoo mail login

  SvaraRadera
 6. Hi. This post was extremely inspiring, especially since then. Getting a visa for Turkey from using your laptop, tablet, smartphone or desktop PC. visa required for Turkey, The visa application process takes no more than ten minutes.

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...