måndag 10 februari 2014

Dag 13 - Din favoritförfattare/Dag 14 - Favoritbok av favoritförfattare

Så många val. Så många bra författare. Men jag läser (eller håller på att beta av) allt av John Ajvide Lindqvist, John Green, Sophie Kinsella, Lauren Oliver, Jonas Gardell, Jennifer McMahon, Adele Parks, Sofie Sarenbrant, Maggie Stiefvater, Jenny Valentine och många många fler....

Min favoritbok av någon av dessa favoritförfattare är Förr eller senare exploderar jag (jag vet att jag kan verka smalspårig nu men den är ju så nedrans bra) av John Green. Men Delirium-trilogin avLauren Oliver är finemang den med. Vi får inte heller glömma Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist, eller ännu hellre Människohamn av densamme. Ja, ni ser, hur många val som helst...

1 kommentar:

  1. John Ajvide Lindqvist indeed! ♡ Och framför allt "Låt den rätte komma in" i min värld! (: (;

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...