Dag 02 – En bok som du har läst mer än tre gånger

januari 27, 2014


Jag läser ju av princip inte om böcker även om jag på sistone börjar fundera på det. Men det finns några böcker som jag faktiskt läst fler gånger än en. The fault in our stars läste jag säkert fyra fem gånger i våras då jag använde den i undervisningen. Andra böcker jag läst fler gånger är Harry Potter-böckerna, de har jag läst både på svenska och engelska. Annars är det nog ingen bok som jag läst fler gånger. En bok som jag däremot gärna skulle vilja läsa om är Beautiful disaster av Jamie McGuire - men det hör väl till ett annat inlägg.

You Might Also Like

0 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)