söndag 26 januari 2014

Dag 01 – Bästa boken du läste förra året


Åhej vad svårt. Läser ju så många bra böcker. Men jag måste nog säga John Greens The fault in our stars. Även om Gardells TATUH 2 och 3 kommer tätt därefter tillsammans med McGuires Beautiful disaster. Greens bok har allt. Den är vacker, sorglig, lycklig, ärlig - välskriven och välkomponerad. Helt enkelt fanstatsisk! Just nu läser jag den svenska översättningen med mina nior och de verkar älska den lika mycket. Det finns så mycket bra att diskutera och reflektera över. Och gråta för. Oj oj oj vad jag gråter.


Om ni inte läst än - gör't!


4 kommentarer:

 1. Läste den på svenska. Men oj vilken bra bok!!

  SvaraRadera
 2. Den är en av de bästa jag läste förra året :-)

  SvaraRadera
 3. Så himla bra! Tänk om man själv fick läsa så bra böcker i högstadiet!

  SvaraRadera
 4. Så olika det är, jag tyckte inte alls om den. Bara enstaka delar, som helhet var jag inte nöjd med den.

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...