onsdag 24 juli 2013

De skandalösa av Simona Ahrnstedt

De skandalösa är Simona Ahrnstedts tredje och sista bok om slottet Wadenstierna. Nu träffar vi fröken Magdalena Swärd som befinner sig i en ganska hopplös sits. Hon är ungmö och hennes rykte är väl inte det bästa just nu. Hon tvingas att ta anställning som sällskapsdam åt en ung friherrinna som är tänkt att bli gemål åt Wadenstiernas ägare. Ägaren av slottet är den förmögne och mycket stilige greve Gabriel Gripklo som nyss återvänt från en utlandsvistelse. Väl på slottet känner sig Magdalena malplacerad och när hon får reda på att hennes tidigare älskare och fästman ska komma till slottet sluter hon ett avtal med greven. Greven ska hjälpa henne att lära sig hur man gör en man galen av åtrå och i gengäld ska han få en natt med henne...

Boken är minst lika bra som de andra två i serien. Händelserna avlöser varandra och drivet är högt. Som vanlig får Simona mig att känna mig som om jag befinner mig på slottet Wadenstierna och hon är enormt begåvad inom romance-genren. Pirr i magen och en del tårar bränner till ibland. Jag älskart!

        
Författare: Simona Ahrnstedt
Språk: Svenska
Sidor: 340
Genre: Roman, Romance
Utgivningsår: 2013
Förlag: Damm förlag (recex)
Format: Inbunden
ISBN: 978-91-7351-918-2

2 kommentarer:

  1. Jag har inte testat denna författare än men det känns ju som om jag borde ge henne en chans :)

    SvaraRadera
  2. Ja visst är den underbar :)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...