lördag 6 april 2013

Att packa böcker inför resa...

Det var inte längesedan jag var iväg på semester och ni vet vilka huvudbry jag hade med bokpackningen då. Nu är det dags igen. Imorgon åker jag till Exeter, UK, tillsammans med en kollega på utbildning i två veckor. Det är fullspäckat schema men jag hoppas ändå att det kan bli en del läsning. Så vilka böcker ska då få följa med? De som helt säkert ska packas ner är:

Jag har också en del böcker på minipaddan bl.a. Gräspojken av Christer Lundberg och ett par zombieböcker. Sen finns det ju bokhandlar i Exeter också. Jag klarar mig nog ;-)

3 kommentarer:

  1. Svårt det där när man ska packa böcker, så det inte är en bok som är hemma som lockar på ens uppmärksamhet!

    SvaraRadera
  2. Man har ju oftast många böcker man vill läsa så det kan vara svårt med bokvalet!

    SvaraRadera
  3. Jag älskar att packa böcker inför resa! Är livrädd för att "run out of books to read", så det blir oftast för många... Hoppas du hann läsa allt! :)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...