måndag 8 april 2013

Exeter calling

Igår kom vi fram till Exeter. Här ska vi i två veckor gå en kurs, förhoppningsvis knyta kontakter inför eventuella Comenius-projekt och se den här delen av Storbritannien. Det blev en lång resdag igår och idag har det varit många nya intryck. Huvudvärken från hell har inte låtit mig vara sedan efter lunch och jag har försökt få bort den med alla medel. Förutom sömn och det ska jag testa alldeles strax.

Efter en bra (men åh så kall!) guidad tur i Exeters stadskärna blev det lite shopping och mat på restaurang. Vi hittade en riktig fyndbutik - 3 böcker för 5 pund. Alltså - riktigt bra titlar också. Så, vad gjorde då en bokälskare som jag själv? Jag köpte självklart inte tre böcker. Jag köpte sex böcker! En ganska nöjd pocketlover med andra ord!

Nu blir det sängen och en stund med Elizabeth Hands Genration Loss innan jag stänger de gröna. Ha det gott! 

Och hörrni, glöm inte att kika in här under de närmaste dagarna. Tävling med Massolit coming up!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...