tisdag 5 februari 2013

Er röst är guld värd!

Gah! Jag kan inte bestämma mig!!! Semesterläsningen är inom räckhåll och jag måste snart bestämma vad jag ska läsa på semestern. En bokstapel på gott och väl en meter har nu sållats ner till dessa 12. Men jag bör nog inte ha med så många, kanske inte ens hälften... Så gör mig en supertjenis och rösta på vilka böcker du tycker att jag bara måste läsa på den där härliga sandstranden. Puss på er!


Shattered hourglass/Det känns konstigt att vakna i sin egen säng


 Ögat över månskäran/Järnprinsessan (bara om jag läst ut ettan tills dess...)


 Pythians anvisningar/Extremt högt och otroligt nära


 När gud var en kanin/Island of lost girls


Någon sorts frid/De utvalda 


The fault in our stars/Enclave
(De är skickas i detta nu... hoppas att de hinner komma)


What to read?
  
pollcode.com free polls 

4 kommentarer:

  1. Aldrig lätt att veta vad man ska ha med på semestern...

    SvaraRadera
  2. Läste Safran Foern i original i höstas. Lite svår att komma in i men väl värt det när man gjort det tyckte jag. Jag skulle kanske inte haft med den på semester dock, kräver lite för mycket koncentration i min mening. Men bra bok som sagt.

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...