Månadens förlag: Atrium förlag

januari 02, 2013

Jag tänker under 2013 köra ett tema som går ut på att lära känna förlagen bakom böckerna lite bättre. Jag kommer att läsa utvalda böcker från förlaget, presentera historik och intervjuer och kanske blir det en liten tävling då och då. Ett nytt förlag varje månad och först ut är 
Håll utkik efter rubriken Månadens förlag för att inte missa något!

You Might Also Like

1 kommentar(er)

  1. Vad roligt det här blir spännande. Kanske hittar ett nytt favoritförlag :-)
    Jag har bara läst Jenny Valentines Hitta Violet Park från Atrium Förlag.

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)