lördag 19 januari 2013

Ett bloggtips!

Antagligen fruktansvärt ego av mig men jag vill tipsa om min nya blogg som jag har tillsammans med en kollega: Two teachers on the loose. Vi har fått ett Comenius-stipendie och ska åka på en två veckors lång utbildning i Exeter, Storbritannien, i april. På bloggen kommer vi att skriva om våra förberedelser, vad vi upplever på plats och hur vi arbetar med det vi lärt oss väl hemma igen. Kursen vi ska gå är inriktad mot hur man bättre kan arbeta med den talade engelskan i klassrummet. En del av engelskundervisningen som vi tycker är ganska svår att få med eleverna på. Man vill ju att de ska känna sig trygga och säkra i sin engelska när de pratar. Jag tror att många har ganska dåligt självförtroende och känner sig utsatta när de måste prata när andra lyssnar. Målet med utbildningen hoppas jag vara att jag kommer hem med verktyg som kan underlätta för eleverna och så att jag kan hjälpa dem att nå sin fulla potential.

Och det kommer nog bli ett och annat litteratur-inlägg också, bara för er fellow book bloggers!

Om det låter intressant tycker jag att ni ska bokmärka och följa!

1 kommentar:

  1. Låter hur bra som helst! :) Det tror jag MÅNGA skulle ha nytta av! :)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...