torsdag 17 januari 2013

När man inte hinner till posten...

Förbannat också. Nu har jag två bokpaket som väntar på mig på posten. Ett från alibris som jag vet vad där är i och ett från Förlagssystem som jag inte har en aning om vad som finns däri... Och ett sent möte på jobbet gör att de får spendera natten i lagerhyllan. Alldeles ensamma i mörkret, väntades på sin nya ägare, moi!

För övrigt har jag alldeles nyssens läst ut TATUH 2. Sjukdomen. Så. Jävla. Bra. Ni måste bara läsa den. Jag trodde inte att den kunde vara bättre än ettan men oj oj oj så att den var. Men min rec får ni vänta på för datumet är satt till den 28/1 vad mina efterforskningar (frågat på twitter) har resulterat i.

Och det viktigaste av allt - varje kg ner på vågen innebär bokköp. Idag har jag därför gjort mig förtjänt av en ny bok. Ska bara fundera ut vad jag vill ha/behöver/suktar efter. Kanske Hilary Mantels dubbelutgåva av Wolf Hall/Bring up the bodies. Lite fusk eftersom det är två böcker i en men fysiskt är det ju faktiskt bara en bok. Eller så kanske jag ska slå till på en ny zombieroman eller varför inte något  lättsamt till semestern. Vi får la se!Annars då? Har ni nåt kul och bokigt att berätta? Eller kul och icke-bokigt för all del, det funkar det med...

4 kommentarer:

 1. Ja visst var den bättre! Längtar efter trean...

  SvaraRadera
 2. Ja visst var den bättre! Längtar efter trean...

  SvaraRadera
 3. Byta kilon mot böcker låter som en trevlig morot, heja!

  SvaraRadera
 4. Vad heter författaren till Tatuh 2 ? Nyfiken..

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...