Infographicmania!

december 05, 2012

Jag älskar infographics och har hittat en del bra sidor där man kan skapa egna sådana på ett ganska enkelt sätt. På visual.ly är man tvungen att följa vissa givna direktiv medan man på easel.ly har mer frihet när man synliggör sin statistik. Jag gjorde en infographic på hashtagen #boblmaf. Testa själv!You Might Also Like

2 kommentar(er)

  1. Haha, det var mycket jeslunds det :D De där infographics är snygga, kanske jag också borde prova

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja väääldigt mycket jeslunds! Vi har dig att tacka för att hashtagen lever vidare :-)

      Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)