Urk och blä...

december 08, 2012

Nu har vi dragit på oss magsjuka i familjen också. Stora tjejen i onsdagskväll, jag igår och maken idag. Bara lilla loppan som klarat sig (hittills). Först hade jag en veckas helvetesförkylning som aldrig riktigt försvann till en heldag över toalettstolen igår. Börjar få riktig panik med att hinna med prov och bedömning innan betygen sätts på onsdag. Mår iallafall bättre idag och borde orka jobba och blogga lite imorgon. Och även om veckobrevet kanske blir något sent så kommer det definitivt ner i era inboxar imorgon med en riktigt fin advenstvinst. Så missa inte att prenumerera!

Vi hörs!

You Might Also Like

2 kommentar(er)

  1. Uach, och fy för kräksjukan! Jag vill säga att jag är väldigt imponerad över det fina veckobrev du trots allt pillat ihop!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)