tisdag 4 december 2012

Teknikens (bl)under...

Veckan som gick kantades av teknikstrul. Både på jobbet och hemma. Tidsinställda inlägg publicerades aldrig. Jäkla skit, varför gör ni så Blogger? Och på jobbet vi har varit utan skrivare i en evighet. Här hemma har det varit lite strul med både telefon och internet. För det mesta är jag positiv till tekniken men ibland... ja ni vet. Och nu så glömmer ni inte att prenumerera på nyhetsbrevet va? Gör det, för det blir en ny tävling på söndag igen...

Vad jag gör annars? Jag funderar på betyg och bedömer presentationer och inlämningar. Typ hela tiden. Jag jazzar runt i bilen på snöiga vägar på väg till jobbet och försöker hinna med att umgås med min familj. Planerar julfesten som är på lördag och lyssnar på julmusik. Och soundtracket till Breaking Dawn pt 2. Jag gråter till fina musikaliska tolkningar på Så mycket bättre, läser ny erotika från Harlequin (that's a first) och försöker ta mig igenom Stephen King till bokcirkeln nästa vecka. Jag slötittar på 30 days of night typ ett par gånger i veckan (besatt!) och ser med skräckblandad förtjusning säsong två av American Horror Story.

Det är så mitt liv ser ut just nu. Med den lilla detaljen att det första, det där med betyg och bedömning, tar upp cirkus 90% av min tid just nu.

Jag. Jobbar. Hela. Tiden.

Jag vill bara surfa in på www.jullov.nu och bara vara. Men ett par veckor kvar bara - stå ut, Therese. Stå ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...