lördag 21 juli 2012

Loppisfynd igen eller Jag behöver fler hyllmeter bokhylla


Dagens loppisfynd - 14 böcker för 44 kr. Parfymen har jag velat läsa länge - älskar filmen. Bekantas bekanta likaså. Saeterbakken är det första gången jag läser men den lockar. Lite franskt från Sekwa är aldrig fel, speciellt om den är helt oläst och fin. The Powerbook blev dagens impuls (det är väl det mesta på loppis visserligen) och även den jag är mest tveksam inför. Nu ska även jag läsa His Dark Materials tänkte jag - del 1 och 2 inköpta idag. Och Gossip Girl del 4-9. Nu måste jag bara ha Gossip Girl 1-3... Nån som har dem till salu kanske...?

6 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Gu vad jag är vimsig, skrev att jag hade 1-2 i B Wahlströms upplaga men kom på att jag ville behålla dem ändå..>.<

   Men då hade de ju inte sett perfekt ut i bokhyllan ändå då de inte var samma utgåvor som du hade ;)

   Radera
 2. Visst är det roligt med loppisfynd!!

  SvaraRadera
 3. Håller med om att behöva fler hyllmetrar i bokhyllan. Det är så lätt att köpa en trave böcker på loppis och bokhyllan verkar alltid fylld till bristningsgränsen.

  SvaraRadera
 4. Underbart med loppisfynd! :-)

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...