fredag 20 juli 2012

Blogger´s Inn Scandic Rubinen, Göteborg


Bilder från Trendenser


Iiiiiiiii!!!! Jag har fått den fantastiska möjligheten att få bo en natt i Blogger´s Inn sviten på Scandic Rubinen i Göteborg under Bokmässan i höst! Det är ett hotellrum som bloggare av olika slag kan få bo i kostnadsfritt under jobbrelaterade besök i staden. Jag hade en enorm tur att jag ansökte om natten mellan onsdagen och torsdagen och fick den natten för de andra nätterna i rummet var redan bokade. Rummet ser helt fantastiskt ut och är inrett av bloggaren och inredaren Frida Ramstedt på Trendenser. Hon har tänkt på allt och jag älskar mest att det ligger böcker på nattduksbordet. Det kommer bli en fantastiskt start på Bokmässan 2012!

2 kommentarer:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...