Blogger´s Inn Scandic Rubinen, Göteborg

juli 20, 2012


Bilder från Trendenser


Iiiiiiiii!!!! Jag har fått den fantastiska möjligheten att få bo en natt i Blogger´s Inn sviten på Scandic Rubinen i Göteborg under Bokmässan i höst! Det är ett hotellrum som bloggare av olika slag kan få bo i kostnadsfritt under jobbrelaterade besök i staden. Jag hade en enorm tur att jag ansökte om natten mellan onsdagen och torsdagen och fick den natten för de andra nätterna i rummet var redan bokade. Rummet ser helt fantastiskt ut och är inrett av bloggaren och inredaren Frida Ramstedt på Trendenser. Hon har tänkt på allt och jag älskar mest att det ligger böcker på nattduksbordet. Det kommer bli en fantastiskt start på Bokmässan 2012!

You Might Also Like

2 kommentar(er)

  1. nu way! ser helt fantastiskt ut, hur lyckades du med detta?

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)