fredag 20 januari 2012

The woman in black x 7

Uj så svårt det blev. Ska beställa The woman in black av Susan Hill från The Book Depository och kan inte välja vilket omslag som ska få pryda den. Den sista är en inbunden variant. Men den är så snygg så jag kan kanske frångå min pocketkärlek för en gångs skull. Vilken är din favorit?

4 kommentarer:

  1. Tycker om den först bäst =) Stämningsfull och snygg!

    SvaraRadera
  2. Ja den är ju fin. Men jag vet inte... får fundera en stund till...

    SvaraRadera
  3. Hm svårt, tycker de längst upp är snyggas men de har lite störiga moment också.

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...