måndag 23 januari 2012

Upp som en sol och ner som en pannkaka.

Jag blev så lycklig när jag blev varse om att Blogger nu infört svarsalternativ för kommentarer. Jag ändrade inställningarna till de korrekta för detta och... Inget. Det funkar inte. Jag kan inte klicka på Svara. Det händer ingenting. Vad gör jag för fel? Om jag lägger en kommentar till det här inlägget så kan vi väl testa allesammans. Eller är det nån som har nåt knep?

29 kommentarer:

 1. Nu ska vi se om man kan svara på den här och andras kommentarer...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, en sån här funktion har jag längtat efter. Vi får se om mitt svar fungerar.

   Radera
 2. Svar
  1. Tjohoo! Det funkade tack vare Lingonhjärta!!!

   Radera
 3. klicka på svara fungerar alltså inte...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjohoo! Det funkade tack vare Lingonhjärta!!!

   Radera
 4. Men alltså vad är felet...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du att andra inte heller har kunnat svar så? för verkar funka för mig`?

   Funkar även på min blogg.

   Va tråkigt om det inte funkar för dig :(

   Radera
  2. Tjohoo! Det funkade tack vare Lingonhjärta!!!

   Radera
 5. Svar
  1. Tjohoo! Det funkade tack vare Lingonhjärta!!!

   Radera
 6. Svar
  1. Tjohoo! Det funkade tack vare Lingonhjärta!!!

   Radera
 7. Hmmm...går inte men det kanske inte går för oss som har registrerad domän? Kanske...? Vill ju också ha det här på min blogg!

  SvaraRadera
 8. Jag har läst överallt och får ingen ordning på det... Jaha, då får det vara så länge då...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjohoo! Det funkade tack vare Lingonhjärta!!!

   Radera
 9. Svar
  1. Tjohoo! Det funkade tack vare Lingonhjärta!!!

   Radera
 10. nej det funkar inte för mig heller....

  SvaraRadera
 11. Har du verkligen valt "inbäddat" under inlägg och kommentarer/plats för kommentar? Det SKA såklart fungera för alla.

  SvaraRadera
 12. HA! Löste det på min blogg! Tar du bort twitter widgeten så går det. Tog bort det på min och kunde helt plötsligt svara andras kommentarer. Kan dock inte på din fortfarande. Om du testar att ta bort det här så kan jag testa igen :)

  SvaraRadera
 13. hahahahaha ni är så rart töntiga! :-D

  SvaraRadera
 14. replica bags aaa quality replica hermes bag t0q18t1i30 replica bags wholesale mumbai replica bags aaa quality click this link here now g8z00p1a86 replica radley bags anchor d1a27y6u50 replica bags china replica bags sydney m8k23y5w97

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...