Tjugohundraelvas bästa läs

januari 05, 2012

Så, vilken blev nu då årets bästa böcker enligt Pocketlover. Men åh det är så svårt att välja. Här hittar du alla böcker som kvalificerat sig till topplistan 2011 men de absolut bästa måste vara Hungerspelstrilogin, En Dag, När jag lät dig gå, Jellicoe Road, Day by day armageddon och årets sista läs: Jag ska egentligen inte jobba här.

Det var dagens uppdatering från fjällstugan. Återkommer kanske senare med en "det här läste jag 2011"-lista. Eller imorgon ;-)

You Might Also Like

0 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)