onsdag 25 januari 2012

Men åh!

Nu måste jag ju också läsa Tistelblomman. Den verkar ju verkligen vara något att ha. Det märker jag ju på alla recensioner som poppar upp i min feed. Den måste jag nog ha tag i.

I övrigt så måste jag bara säga att även om läraryrket ibland är riktigt betungande på många sätt och vis så har jag nog ändå världens bästa jobb. Jag börjar komma in i alla nya rutiner och lär känna eleverna och kollegorna. Och bäst av allt. Jag har läsning på schemat. Då läraren också uppmanas att läsa! Och på elevens val har jag 90 minuters engelsk läsning i veckan med ett gäng som verkar uppskatta läsningen mer och mer (och där finns en del stjärnor som redan är frälsta). Vi blandar högläsning med egen läsning och då får ju jag också lite lästid. Min engelska bok är Dead until dark av Charlaine Harris. Jo det är samma som jag hade som "bänkbok" i höstas på förra arbetsplatsen men den har helt enkelt inte blivit utläst. Än. När det gäller svenska läs så ska jag idag ta mig an Tystnaden i bruset /Kaostrilogin bok 1 av Patrick Ness. 

Ha en fin dag!

1 kommentar:

  1. Pst! Man kan låna den på bibblan. Plus att den utläses på några timmar bara. Perfekt som pausbok :) Min rec kommer imorgon.

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...