Måsteläsning vs nöjesläsning

januari 28, 2012


Det är precis vad jag brottas med just nu, böcker som måste läsas och böcker som vill läsas. Det handlar om Susan Hills The woman in black som jag vill läsa a s a p. Men som får stå tillbaka för måsteläsningen med capital M: Katedralen vid havet av Ildefonso Falcones. Bokcirkelbok den här omgången och som ska diskuteras den 24 februari. 666 sidor historisk roman. Jag har läst ca 20 sidor. Gah! Men den får faktiskt också stå tillbaka den med (well, you don't hear me complaining) för en kombination av de båda. Aktuellt läs blev En komikers uppväxt av Jonas Gardell. Nöjesläsning för att jag vill, måsteläsning till Fiktiviteters Gardell-lördag. En mycket bra kombo!

You Might Also Like

1 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)