Varma kroppar - snart i en boklåda nära dig!

januari 31, 2012Åh jag fick hem ett recex av Isaac Marions Varma kroppar. Den har blivit mycket framgångsrik och nu kommer den alltså på svenska på Mix Förlag. Jag måste verkligen sitta på händerna för att inte plocka fram den men jag har lovat mig själv att den får vänta till helgen när jag är i Sthlm och Gbg. Men är sjukt sugen på att läsa den...

Veckan flyger fram som vanligt och jag har mycket att göra. Som vanligt. Några måste-ärenden imorgon, kurs på torsdag efter jobbet, packa till helg i Stockholm samt bloggambassadörträff i Götet söndag-måndag. Och planera nya moment till engelskan i åttan samt göra planering till vikarien som jobbar för mig på måndag. Och hinna kramas ordentligt med man och barn. Imorgon ses vi igen och då kommer både månadsrapport och uppdatering i den nordiska utmaningen. Ses imorgon!

You Might Also Like

1 kommentar(er)

  1. Åh visste inte att den skulle översättas, spännande =)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)