torsdag 12 januari 2012

En egen zombie!


Det är det inte alla som har. Men det har jag! Min fina ex-kollega Sara Hanson överraskade mig med en av de finaste julklapparna jag fick under julen: en egen zombie! Baserad på mig såklart. Med mitt röda hår och min rutiga skjorta (som jag inte har på mig jämt, men ibland). Och självklart med en bok i högsta hugg. Och mitt egna slagord: Read. Or die. Jag hoppas kunna få den digitalt också så att den kan få pryda bloggen. Trycket på bilden kommer att få pryda en vägg, antagligen den i biblioteket! 


The pocketlover zombie´s gonna get ya.

8 kommentarer:

 1. Sara är verkligen bra!
  Jag är fortfarande mallig över min header.
  Sara Hanson-illustrationer & zombierecensioner - snart kan vi slå ihop bloggarna!

  SvaraRadera
 2. ÅH va fin! =) Blir riktigt avundsjuk! =) Vill också ha en egen zombie-version av mig själv!

  ^^

  SvaraRadera
 3. ÅH så fin!!! Vilken fantastisk julklapp! Är så avis så jag döööör :)

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...