söndag 15 januari 2012

Nya utmaningar...

Just nu sitter jag och bråkar med min nya dator. En mac. Jag som inte använt mac sedan gymnasiet. Det går sådär. Jag försöker få ordning på min bok-katalogiseringsfil i Numbers. Det går inte alls. Och inte hittar jag några färdiga mallar nånstans heller. Samtidigt försöker jag skriva lpp:er och bekanta mig med de olika program som vi ska använda på nya arbetsplatsen. Jag får helt enkelt ta en sak i taget, jag tror nog att eleverna klarar sig utan lpp den närmaste veckan - huvudsaken är att jag får ordning på lektionsplaneringarna.

Om det är någon som har några bra tips på hur man använder sin mac på bästa sätt så är jag all ears!

Återkommer senare med en rec på Besatta av Elif Batuman. Och kanske också Döda flickors dans om jag hinner läsa ut det sista! Ha en fin söndag booklovers!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...