tisdag 10 januari 2012

Årets första inköp


Det har blivit lite nya tillskott i bokhyllan de senaste dagarna. Vi börjar underifrån: Cecilia Helles Glysas öga, Elin Nilssons Istället för att skrika och Cilla Naumanns 62 dagar vann jag ju som bekant i Bokhoras första adventstävling. Jag hade ju ett presentkort som brände hål i fickan och för det köpte jag Kate Mortons Den glömda trädgården, Audrey Niffenegger x2, Kristian Lundbergs Yarden och The Night Strangers av Chris Bohjalian. Döda flickors dans av Rachel Caine kom som ett brev på posten - bokstavligt talat - från Styxx förlag. Till sist Sara Lövestams I havet finns så många fiskar som jag vann i paketspelet på Trettondagsafton. Jag vann faktiskt en annan bok först men den hade jag så jag fick byta med svägerskan. Jag vann ytterligare en utlottning idag - Ett rykande färskt ex av Jellicoe Road, den svenska översättningen, så fort den är färdigtryckt!

Så i runda slängar kostade bokhögen ovan en ca 60 kronor. Ganska bra pris för tio böcker, inte sant!

3 kommentarer:

  1. Du har ju kapat hem böcker! Kanonbra pris!

    SvaraRadera
  2. Bokbloggare är SÅÅÅÅÅÅ bortskämda! ;-?

    SvaraRadera
  3. Haha :D Ja grattis kanske man borde säga då? Inte ofta man får tag på 10 böcker för 60 kr ^^

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...