Sex dagar

september 12, 2011

Det är tiden det tog för min Book Depository-beställning att komma. Eller ja halva - den andra boken borde dyka upp om någon dag eller så. Den som dök upp i lådan var Margaret Killjoys DIY-roman What lies beneath the clock tower. Den verkar onekligen häftig när man som läsare får hoppa in i karaktären och välja hur det ska gå. Nu har båda kidsen somnat och jag (som egentligen borde läsa på skoldokument inför Skolinspektionens besök i morgon) ska kasta mig över den. Rapport kommer snarast!

You Might Also Like

0 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)