Ha-galenskapen!

september 11, 2011

När jag ser de fyra nya omslagen på Bonnierklassikerna blir jag ha-galen utan dess like och måste bara ha ha ha! Vinner jag inte Emma imorgon hos Breakfast Book Club så måste jag nog klicka lite med fingret. Jo, så måste det nog bli. Trots ett svagt löfte om någon sorts köpstopp...

Update måndag kväll: Jag vann inte boken men dock ett flitighetspris (eftersom jag ettrigt nog tävlat alla fyra dagar i rad) i form av ett anteckningsblock. Tjohoo!


You Might Also Like

0 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)