måndag 27 juni 2011

Lärare se hit!


Det är dags att börja fundera på vilken kalender man ska använda sig av nästa läsår. Jag måste ha en stor kalender, gärna med fickor och mycket plats att skriva på i veckorna. Jag brukar använda Stora Klasslärarkalendern från Planeraförlaget. Men det kanske är dags för ett annat brand. Vilken kalender använder du? Tipsa mig!

(Jag jobbar på gymnasiet och är klf för en klass samt att jag kommer ha en hel del olika ämnen nästa läsår.)

3 kommentarer:

  1. Jag har för första gången beställt min från http://www.personligalmanacka.se/ jag hoppas den kommer bli bra. Tänkte väl ha veckoplaneringar över lektioner och plastfickor i en A4-pärm, vid sidan om. Det är mycket med det hela. Helst av allt vill jag ha en kalender som man kan plocka ur sidorna ur och lägga till om man behöver, precis som en pärm.

    SvaraRadera
  2. Har också en personlig almanacka, men närvaro, resultat osv på dator. Det finns dock en del lärarsidor att välja till.

    SvaraRadera
  3. Har kollat in den nu. Verkar funka! Jag hade en för ett par år sedan så det kanske är dags igen. Annars gillar jag Planeraförlagets. Vilka problem eller hur ;-)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...