måndag 27 juni 2011

iPad nån?


Är det någon som har en iPad och som läser e-böcker på den? Hur funkar det tycker ni? Funderar på att skaffa en sådan istället för en läsplatta men vill gärna veta hur det funkar. Jag vet ju att många läser böcker på iPhonen men det blir alldeles för pluttigt tycker jag...

(Och jo, jag ska använda den till annat också men det är just läsningen som jag undrar över. Hade det bara gällt läsningen hade väl en läsplatta varit det bästa valet. Eller?)

3 kommentarer:

  1. Jag är jättenöjd med min iPad, har läst några böcker på den nu och det går smidigt och snabbt att få hem dem oavsett om jag köper eller lånar på bibblan. Inga problem att läsa heller:) Att man också kan göra annat med den, är ju bara positivt:)

    SvaraRadera
  2. Har just läst mina första böcker på min iPad och är helt frälst. Mycket smidigt att låna och att läsa.

    SvaraRadera
  3. Tack då får det nog bli en sån! Ska bara smeka maken medhårs lite, bilen gick sönder förra månaden och den räkningen kom först nu... Men en iPad måste jag ju ha!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...