[mitt nästa läs]

februari 08, 2011

Jag ligger sjukt långt efter i dokumentationen av lästa böcker efter sjukdomshelgen. Men jag kommer snart igen. Min nästa litterära erövring är I am legend av Richard Matheson.

You Might Also Like

1 kommentar(er)

  1. Den vill jag med läsa. Älskar filmen...även om den är amerikansk så det förslår, inga applåder i slutet dock, det tackar man ju för. Men jag gillar tanken på att vara helt ensam som människa, hur överleva det? Gillar Smith med, amerikansk han med visserligen men jävligt bra. Kram

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)