tisdag 8 februari 2011

[day 3 - Your favourite series]

Av de bokserier jag läst är det svårt att välja ut en favoritserie. Jag har gillat Harry Potter, Twilight, böckerna om Tom Thorne av Mark Billingham och nu senast Hungerspelstrilogin. Men om jag måste välja en så får det bli Harry Potter-serien. Eller Twilight-serien. Fast Harry Potter var jag riktigt fast i när de böckerna släpptes. Läste dem med hel och full inlevelse och hängde på låset de dagar de släpptes i butik. Men när jag läste Twilight-böckerna i ett svep förra vintern så blev jag alldeles tonårsförälskelserusig och kunde inte sluta. Så den serien är en het konkurrent till förstapriset.

Här ser du alla inlägg i 30 days of books utmaningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...