måndag 7 februari 2011

[hjälp hjälp hjälp]

Usch jag är så velig... På onsdag ska jag presentera vilken bok vi ska ha härnäst i bokcirkeln och jag kan inte bestämma mig. Jag veeeet, jag sa häromdagen att jag visste men nu velar jag igen. Ni måste hjälpa mig. De jag står och velar mellan är Underjordiska timmar av Delphine de Vigan, Slutet på Mr Y. av Scarlett Thomas, Darling River av Sara Stridsberg eller Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött av Alex Schulman...

Å ena sidan vill jag har nåt som vi kan diskutera ordentlig och som kanske ger upphov till lite blandade känslor. Å andra sidan tycker jag att det är dags för något lite lättsammare efter böcker som Omegapunkten och Postverket.

Hjälp mig - vilken ska jag välja???


(Eller har du kanske något annat bra tips...?)

(Eller förresten - jag kanske inte ska blanda in fler titlar i min redan så ångestfyllda valbarhet.)

(Fast jo, boktips emottages gärna. Alltid.)

1 kommentar:

  1. Shulman skriver helt fantastiskt. Har inte läst denna dock men hans första läste jag med stor behållning, den dröjde sig kvar länge. Annars Darling river bara för titeln :) Kram

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...