[aviseringsmail]

februari 12, 2011

Det är nästan (men notera ordet nästan) lika roligt att få aviseringsmail från bibblan som att få aviserings-sms från diverse nätbokhandlar. Men observera, bara nästan lika roligt. Fick nyss tre mail på raken från mitt lokala bibliotek om böcker att hämta: Cornelia Funckes Reckless, Justin Sompers Havets demoner och P.C. Casts Marked. Alla tre är tips från elever. Jag är vekligen inne på young-adult lit nu - jag gillar det och det går undan!

You Might Also Like

0 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)