fredag 11 februari 2011

[day 6 - A book that makes you sad]

En bok som gör mig ledsen. Nåt som gör mig väldigt ledsen är att läsa om svåra människoöden, speciellt de som haft det svårt som barn. Eller historier om sjuka barn. Jag läste för många många år sen en (sann) berättelse om en pojke med blödarsjuka som fick genomgå en blodtransfusion. Snart därefter fick han diagnosen HIV och dog senare av AIDS. Den fick mig att gråta. Jag blev också ledsen av att läsa Livet kan inte vänta av Sara Natt och Dag. Ledsen och rädd. Och Klockan 10.31 på morgonen i Kaoh Lak av Pigge Werkelin.

1 kommentar:

  1. Hej! Hoppas du sett inbjudan till afternoon tea i Gbg. Nu är det bokat! Välkommen/anna
    http://www.enbokcirkelföralla.se/2011/02/valkommen-pa-bokprat-pocketbyte-och-afternoontea-i-goteborg/

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...