söndag 13 februari 2011

[day 7 - most underrated book]

Jag tror att en genre som generellt är underskattad bland vuxna (och då menar jag inte hos vuxna bokmalar, där är den rätt så poppis tror jag) och det är young adult. Jag fullkomligt älskar dem och suger in varenda boktips jag får från mina elever. De innehåller allt man kan önska och ofta på ett lättsmält sätt. Men det behöver inte vara simpelt eller barnsligt för det. Så alla ni som övergett ungdomsböckerna - kolla in dem igen! Några tips är Sommaren jag blev vacker av Jenny Han och Himlen börjar här av Jandy Nelson.


Här ser du alla inlägg i 30 days of books.

1 kommentar:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...